Innerlijke en uiterlijke verzorging met bewuste aandacht voor de hele mens

Deze maand

Huidflora – beschermingsfunctie van de huid 

LEES VERDER

Website foto van mezelfMijn naam is Jeanny Brouwers-Rouland.

Als Stivas-gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik op 1 december 1999 officieel gestart met Huidverzorging Beau-Etage. Vanaf die tijd ben ik met veel enthousiasme, toewijding en liefde voor mijn vak, werkzaam in mijn praktijk aan huis. In de daarop volgende jaren heb ik een mooie en bewuste groeiontwikkeling doorgemaakt in mijn werk.    
De eerste vijf jaar werkte ik op de gebruikelijke traditionele wijze, zoals ik die in mijn opleiding had geleerd, wat inhield dat ik mij voornamelijk richtte op de verzorging van het gezicht. Maar al vrij snel werd ik mij ervan bewust dat er niet alleen een gezicht in mijn stoel lag maar een mens. Vanaf dat moment ben ik de mens achter het gezicht gaan zien. In de tijd die daarop volgde ben ik geleidelijk aan toegegroeid naar een holistische werkwijze, wat betekent dat ik mensen behandel vanuit de visie dat lichaam, ziel en geest één geheel vormen. 

Deze groeiontwikkeling heeft op 6 mei 2010 geleid tot een weloverwogen naamsverandering. Huidverzorging Beau-Etage werd vanaf dat moment Totaal-Kosmetiek Jeanny.

Totaal-Kosmetiek Jeanny staat voor uiterlijke en innerlijke verzorging met bewuste aandacht voor de hele mens.